مدیریت امور آزمایشگاهها

دستورالعملهای میکروب شناسی

M-01 دستورالعمل آماده سازی، تهیه و کنترل کیفی محیط های کشت
M-02جدول انتخاب محيطهاي كشت
M-03 جداول شناسائي ميكروارگانيسم ها
M-04جدول پاتو‍ ژنها وفلور نرمال
M-05کنترل کيفيت ديسک هاي آنتي بيوتيک
M-06 روش تعيين حجم لوپ
M-07 تهيه استاندارد نيم مك فارلند
M-08نگهداري و استفاده از سويه‌هاي باکتريايي
M-09 دستورالعمل فني  فور، اتوكلاو و انكوباتور
M-11 راهنمای روش استاندارد انتقال نمونه های عفونی
M-12  راهنماي رنگ آميزي گرم
M-13  فهرست تجهیزات، مواد، محيط هاي كشت و ديسك هاي تشخيصي
M-15 دستورالعمل فنی هودهای ایمنی بیولوژیک 
M-16 موارد بحراني در آزمايشگاه ميكروب شناسي
M-18 دستورالعمل مدیریت نمونه در آزمایشگاه های پزشکی
M100-S27 CLSI 2017
تست کوررنگی
كتاب استاندارد عملكردي آزمايش تعيين حساسيت ضدميكروبي به روش انتشار از ديسك
کنترل کیفیت تجهیزات آزمایشگاهی
جدول میکروارگانیسمهای بیماری زای اولویت دار و آنتی بیوتیک های تعیین شده 2017
جدول میکروارگانیسمهای بیماری زای اولویت دار و آنتی بیوتیک های تعیین شده 2019
دستورالعملهای تخصصی باکتری شناسی


6.1.9.0
گروه دورانV6.1.9.0