• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
تجلیل از مقام استاد در دانشگاه علوم پزشكی قزوین

روز 19 اردیبهشت 1401، توسط معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و با همکاری روابط عمومی دانشگاه، آیین روز معلم و بزرگداشت مقام استاد با حضور رؤسا و اعضای هیأت علمی، در سالن آمفی تئاتر شهید بابایی برگزار شد.

در این برنامه، دکتر فاطمه سمیعی، معاون آموزشی دانشگاه ضمن اعلام تبریک به استادان و قدردانی از زحمات آنان، برنامه های برگزار شده را تشریح کرد.

در ابتدای مراسم، دکتر عبداله دیدبان، سرپرست دانشگاه، در سخنانی با تبریک روز استاد، از تلاش های استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه قدردانی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین حیدری، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با اشاره به مقام شامخ استاد و جایگاه والای علم آموزی در دین اسلام، روز معلم را به استادان تبریک گفت.

پخش نماهنگ روز معلم، اجرای گروه موسیقی و اجرای برنامه طنز، از دیگر برنامه ها بود. در پایان هم اهدای لوح تقدیر و هدیه به استادان و اعضای هیأت علمی برگزیده انجام شد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0