• ساعت : ۱۰:۲۱:۱۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۱/۲۹ 
نوجوانان در ماه مبارك رمضان به سلامتی خود اهمیت بدهند

به گفته سپیده مهدیخانی، کارشناس مسؤول تغذیه مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، نوجوانان در ماه مبارک رمضان به سلامتی خود اهمیت بدهند و از مصرف مواد قندی و شیرینی در وعده سحری پرهیز کنند، زیرا این مواد سبب اُفت خون شده و کاهش توانایی یادگیری در طول روز را به دنبال دارد.

وی رعایت در تنوع و تعادل در استفاده از تمامی گروه های غذایی را بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: نوجوانان علاقه خاصی به خوردن انواع تنقلات و مواد غذایی که ارزش کمی دارند و فقط پُرکننده معده هستند، دارند که باید از آن پرهیز کنند، به خصوص در ایام روزه داری نباید این محصولات غذایی را مصرف کنند.

مهدیخانی گفت: نوجوانان از منابع غذایی آهن و روی، ویتامین A و ویتامین B12  مانند: انواع گوشت، حبوبات، تخم مرغ، شیر لبنیات، انواع خشکبار و مغزها که در رشد و خون سازی نقش دارند، در این ماه به مقدار کافی مصرف کنند. وی ادامه داد که آنان باید دریافت کافی شیر و لبنیات در دو عده از جمله: سحر و افطار را داشته باشند.

امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها

    6.0.9.0
    V6.0.9.0