۱۴۰۱/۰۳/۳۱
دریافت نماد اعتماد الكترونیكی پورتال دانشگاه

اینماد یا نماد اعتماد الکترونیک این روزها برای کسب و کارهای اینترنتی رواج گرفته و به عنوان یکی از مهم ترین عوامل توسعه تجارت الکترونیکی شناخته میشود. ای نماد از طریق مرکز توسعه تجارت الکترونیک و زیر نظر وزارت صنعت و معدن به فروشگاه های اینترنتی اختصاص داده میشود که دارای برچسب دیجیتالی دارای اصول و ضوابطی میباشد. مهم ترین مشخصه برای سایت های فروشگاهی که دارای پرداخت آنلاین هستند به دلیل جلب رضایت کاربران موظف به دریافت نماد اعتماد الکترونیک هستند. فرشگاه های اینترنتی که موفق به دریافت ای نماد میشوند تحت نظارت دستگاه های مسئول، ملزم به رعایت قوانین و مقررات مندرج درتعهدنامه نماد هستند. مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز می‌نماید.

هم اکنون پورتال دانشگاه علوم پزشکی قزوین دارای اینماد می باشد و از امکانات این نماد برای کسب و کار اینترنتی استفاده می نماید.