۱۴۰۰/۰۶/۱۸
دانشگاه علوم پزشكی قزوین، در شاخص وبومتریكس ارتقا یافت

به گفته مهندس شاهدخت رفیعی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام آخرین نتایج ارزیابی نظام رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس دانشگاه ها، گفت: رتبه جهانی دانشگاه، در دو نوبت پیاپی در ژانویه 2021 ( دی ماه 1399) و جولای 2021 ( تیر ماه 1400)  به ترتیب 1122 و 226 پله صعود و به عدد 2861 رسید.

مهندس رفیعی با اشاره به حمایت های صورت گرفته در این خصوص اظهار کرد: قطعا این موفقیت نتیجه حمایت رییس و معاونان دانشگاه، اعضای کمیته وبومتریکس و تلاش کارکنان فناوری اطلاعات دانشگاه است.

وی ضمن قدردانی از این حمایت ها، اظهار امیدواری کرد که با تلاش محققان، پژوهشگران، نویسندگان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان، از طریق تألیف محتوا؛ و کارشناسان فناوری اطلاعات، در انتشار محتوا، رشد و ارتقای بیشتری داشته باشیم.

شایان ذکر است، شاخص وبومتریکس، یکی از مهمترین شاخص های گردش اطلاعات علمی در مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی دنیاست و نزدیک به 10 سال است که دانشگاه های کشور بر اساس آن رتبه بندی می شوند.