اخبار اسلایدی

تبریک آغاز سال تحصیلی جدید
در آستانه فرا رسيدن دوباره بهار علم و دانش، فرصت را مغتنم شمرده و حضور یکایک دانشجويان را در دانشکده پرستاری و مامایی خير مقدم و شادباش عرض می‌نماییم و اميد داریم در طول سال تحصيلی پيش رو، دانشجويان عزيز با تكيه بر توانمنديها و استعدادهای خود، و با استفاده از ظرفيت‌های علمی و پژوهشی دانشکده، همراه با اساتيد، مديران، كارشناسان و کارمندان در محيطی پر نشاط به فعاليت‌ پرداخته و حضور حقيقی و تأثير گذار خود را در عرصه‌های علمی و فرهنگی جامعه به اثبات برسانند. بی شك توليد علم آميخته با ايمان از اصلی‌ترين رسالت مجموعه ميباشد و براي نيل به اين آرمان متعالی و ايجاد جامعه ای تمدن ساز می‌بايست روحيه‌ای دانش طلب بر جامعه مسلط شود که لازمه اين مهم، تلاش و كوشش شما عزيزان در این دانشکده و بسط افق‌های علمی دانشگاه می‌باشد.

آدرس سایت دانشکده پرستاری و مامایی قزوین                       snm.qums.ac.ir
آدرس سایت دانشگاه علوم پزشکی قزوین